Bemutatkozás


Én Pimiller László vagyok, a volt Panoráma Wellness Apartman Hotel**** többségi tulajdonosa.

A Panoráma Wellness Apartman Hotel**** a továbbiakban Wellness Apartmanház, 2008 nyarán nyitotta meg kapuit, 2018 elején tulajdonos váltás történt.
 
Az apartmanház szolgáltatásait kényelmes, légkondicionált apartmanokban biztosítjuk, Vendégeink pihenésüket wellness  programokkal egészíthetik ki. 
 
A volt szálloda valamennyi szobája és apartmanja egyszobás légkondicionált, fürdőszobás, erkélyes (kivétel a tetőtéri apartmanok, ahol francia erkély van) színes televízióval, telefonnal, hajszárítóval,  fürdőköpennyel felszerelt.
 
 Az apartmanok egyszobásak, de különböző méretűek és berendezésűek, valamint konyhasarokkal, étkező résszel rendelkeznek.
 
A  Wellness Apartmanház a városi fürdőtől mintegy 300 méterre, csendes környezetben, az üdülő-negyedben található, apartman-jellegéből adódóan  családok és baráti társaságok részére egyaránt kiváló választás lehet, hiszen amerikai konyhás apartmanjai a gondtalan kikapcsolódás feltételeit maximálisan biztosítják.
 
Az apartmanház elsődlegesen a pihenésre vágyókat és a wellness szolgáltatások iránt érdeklődőket várja szeretettel. A vendégek díjmentesen használhatják a  wellness apartmanház részlegeit (pezsgőfürdő, finn- és infra-szauna, szabadtéri medencék).
 
Szeretettel várjuk Önöket.